Liittyminen Ilmasto- ja ympäristöverkostoon
SOSTEn ilmasto- ja ympäristöverkosto on suunnattu SOSTEn jäsenjärjestöissä ilmasto- ja ympäristöasioiden parissa työskenteleville.

Verkostoon liittyneet saavat tietoa sotejärjestöjä koskevista ilmasto- ja ympäristöasioista, verkoston tapaamisista sekä muun muassa teemaan liittyvistä koulutuksista ja tapahtumista.
Ajankohta
Alkaa: 31.12.2024
Päättyy: 31.12.2024
Tapahtumapaikka
 
* merkityt tiedot ovat pakollisia / Uppgifter märkta med * är obligatoriska
Etunimi / Förnamn *
Sukunimi / Efternamn *
Sähköpostiosoite / E-postadress *
Tehtävänimike / Titel/befattning *
Puhelinnumero / Telefonnummer
SOSTEn jäsenyhteisö / SOSTEs medlemsorganisation  
SOSTEn jäseniä ovat valtakunnalliset sosiaali- ja terveysalalla toimivat yhdistykset ja säätiöt sekä muut sosiaali- ja terveysalan toimijat. Tarkista jäsenyytesi tarvittaessa täältä. Huom. Jäsenetu ei koske keskusliittojen ja valtakunnallisten järjestöjen alue- ja paikallisorganisaatioita, elleivät ne ole itse liittyneet jäseniksi.
 
SOSTEs medlemmar är landsomfattande föreningar och stiftelser verksamma inom social- och hälsovårdsbranschen samt andra aktörer inom social- och hälsovårdsbranschen. Kontrollera vid behov ditt medlemskap här. Obs. Medlemsförmånen gäller inte centralorganisationernas och landsomfattande organisationers region- och lokalföreningar, om de inte själva har anslutit sig som medlemmar.
 
Taustayhteisö, jos ei jäsen / Organisation, om ej medlem
 
 
Tallennuksen jälkeen saat automaattisen varausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos viesti ei tule perille, tarkistathan myös roskapostikansion.